Bescherm jouw camerabeelden met betrouwbare opslag voor videobewaking

Als het gaat om videobewaking, is het opslaan van beelden van groot belang voor het identificeren en oplossen van verschillende incidenten. Een harde schijf die speciaal is ontworpen voor surveillance doeleinden, zoals de Toshiba Surveillance Hard Disk, kan hierbij een cruciale rol spelen.

Reguliere harde schijf
Allereerst is het belangrijk om te weten dat standaard harde schijven over het algemeen niet zijn ontworpen om te worden gebruikt in bewakingssystemen. Dit komt doordat deze harde schijven niet zijn geoptimaliseerd voor het opslaan van continue videostreams. Dit kan leiden tot problemen zoals haperingen en vertragingen in de weergave, of zelfs tot het verlies van opgenomen beelden.

Surveillance harde schijf
Een Toshiba Surveillance Hard Drive is speciaal ontworpen voor deze toepassing. Deze harde schijven zijn ontworpen om 24/7 te draaien en continue videostreams op te nemen. Hierdoor zijn ze betrouwbaarder en zullen ze minder snel falen dan standaard harde schijven. Ook zijn deze schijven uitgerust met functies zoals "Error Recovery Control", die de integriteit van de gegevens beschermt en voorkomt dat belangrijke beelden verloren gaan.

Een ander voordeel van het gebruik van een Toshiba Surveillance Hard Drive is de opslagcapaciteit. Bewakingssystemen kunnen enorm veel gegevens genereren en opslaan. Een speciaal ontworpen surveillance harde schijf kan deze gegevens betrouwbaar en efficiënt opslaan, waardoor de noodzaak om regelmatig gegevens te wissen of over te dragen naar externe opslagapparaten wordt verminderd. Dit maakt het mogelijk om een lange periode van beelden op te slaan, wat cruciaal kan zijn voor het oplossen van incidenten die mogelijk enkele dagen of weken eerder hebben plaatsgevonden.

Tot slot biedt een Toshiba Surveillance Hard Drive ook een hogere snelheid van gegevensoverdracht. Dit is belangrijk voor het snel vinden en bekijken van bepaalde beelden in de opgeslagen videostreams. Door de snellere overdrachtssnelheid kunnen gebruikers snel door de opgeslagen beelden navigeren en gemakkelijk de gewenste beelden vinden.

De voordelen op een rijtje
  • Geoptimaliseerde opslagoplossingen voor videobewaking
  • Betrouwbare, continue opname en opslag van videostreams
  • Krachtige prestaties en hogere gegevensoverdrachtssnelheid
  • Maximale gegevensintegriteit met Error Recovery Control-functies
  • Efficiënte en kosteneffectieve opslagcapaciteit
  • Langdurige opslag van beelden om cruciale incidenten op te lossen
  • Een slimme keuze voor bedrijven die streven naar betrouwbare videobewaking

In conclusie, als je een betrouwbaar bewakingssysteem wilt hebben, is het gebruik van een Toshiba Surveillance Hard Drive een slimme keuze. Deze harde schijven zijn speciaal ontworpen voor continue opname van videostreams en bieden betrouwbaarheid, opslagcapaciteit en snelheid. Door het gebruik van een dergelijke harde schijf kun je er zeker van zijn dat jouw bewakingssysteem altijd goed functioneert en dat je de gegevens hebt die je nodig hebt wanneer je deze nodig hebt.
€ 58,65
€ 48,47 excl. BTW
op voorraad: 36
€ 252,76
€ 208,89 excl. BTW
±3 werkdagen. Aantal: 5
€ 201,77
€ 166,75 excl. BTW
Langer dan 12 werkdagen