Slimme Keuze: Kies voor Renewed!

Verken ons assortiment van circulaire, hoogwaardige vernieuwde hardware die jouw kosten verlaagt en de aarde spaart. Door te kiezen voor onze grondig geteste vernieuwde producten, verminder je de afvalberg met minder elektronisch afval. Ga voor Renewed.

Wat is Renewed?

De term 'Renewed', ook bekend als 'refurbished', gebruiken we om aan te geven dat een artikel volledig operationeel is en nog steeds ingezet kan worden. Echter, er zijn verschillende niveaus (grades) om te onderscheiden.

Voor A-Grade Vernieuwd:
Een A-grade vernieuwd product kan beschouwd worden als een perfect functionerend product wat betekent dat het volledig functioneel is en verre van afgeschreven. Daarom bieden we ook een garantie van 24 maanden op deze producten.

Voor B-Grade Vernieuwd:
Een B-grade vernieuwd product kan beschouwd worden als een goed functionerend product wat betekent dat het volledig functioneel is maar al een tijdje gebruikt is en nog niet afgeschreven. Daarom bieden we ook een garantie van 12 maanden op deze producten.

Klik hier voor de artikelen 

Renewed vs Nieuw?

Er zijn verschillende manieren waarop een product gebruikt kan worden. Een harde schijf kan continu 24/7 draaien, maar kan ook eens per week gebruikt worden om een backup te maken.

Welk merk krijg ik:
Wij verkopen alleen Renewed hardware van gerenommeerde fabrikanten. We classificeren de hardware op basis van de staat, wat kan leiden tot een A, B of zelfs een C-grade. We passen dezelfde staatcriteria toe voor fabrikant X, Y of Z. Een partij renewed hardware kan dus bestaan uit verschillende merken die allemaal voldoen aan de specificaties op de productpagina.

Wanneer te kiezen voor nieuw:
Als je van plan bent een item volledig te benutten en denkt meer garantie nodig te hebben dan de 12 of 24 maanden die worden aangeboden op een Renewed item.

Wanneer te kiezen voor een A of B grade Renewed:
Als je een item slechts af en toe gebruikt, dan is het goedkoper, slimmer en milieuvriendelijker om een Renewed item aan te schaffen.

Bespaar Geld met Renewed

Het spreekt voor zich dat Renewed producten, die een tweede kans krijgen, goedkoper zijn dan nieuwe. Ze worden lager geprijsd om het kiezen voor Renewed aantrekkelijk te maken, maar ook omdat ze eerder gebruikt kunnen zijn.

Maak de Portemonnee Blij
Door te kiezen voor Renewed producten, bespaar je niet alleen geld, maar krijg je ook betrouwbare, volledig functionele technologie. Elk product wordt zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd om aan onze hoge normen te voldoen. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit zonder de volle prijs te betalen.

Maak het Milieu Blij
Elk Renewed product betekent minder belasting voor het milieu. Minder productie van nieuwe apparaten leidt tot lagere uitstoot van schadelijke stoffen en vermindert de behoefte aan nieuwe grondstoffen. Kies voor Renewed en draag bij aan een duurzame toekomst.

Meest recent