Van Mobile-Harddisk naar TrueBase

Waarschijnlijk kende je ons tot nu als Mobile-Harddisk.nl. Onder die naam leverden we al sinds 2004 oplossingen voor al je uitdagingen op het gebied van data-opslag. Sterker nog, we leverden niet alleen een doos met apparatuur bij je af, ook kon je op ons rekenen voor deskundig advies.

En nu, nu is daar dus onze nieuwe naam: TrueBase. Met een nieuwe website. Een nieuw gezicht. Maar ook; vertrouwde service én nog meer deskundig advies. Veel vernieuwingen, maar nog steeds hetzelfde team van specialisten. We kunnen ons voorstellen dat er veel Mobile-Harddisk klanten zijn met vragen over deze veranderingen en daaruit is onderstaande FAQ voortgekomen.

Waarom de naamsverandering?

We zeiden het al; we begonnen ooit met Mobile-Harddisk.nl met de missie om onze klanten te helpen aan de best passende externe opslag. Al snel breidde dat assortiment zich uit. Het veilig opslaan van data was lang niet altijd meer een doel op zich. 

Veel vaker werd de storage een middel om veel bredere uitdagingen op te kunnen lossen. Bijvoorbeeld de inrichting van videobewaking. Of het via het netwerk centraal toegankelijk delen van documenten, foto’s of andere media. En daarmee begon de naam Mobile-Harddisk.nl de lading steeds minder goed te dekken. 

Waar staat TrueBase voor?

Het was tijd voor een nieuwe naam dus. Eentje die niet langer afkadert wat voor apparatuur je van ons kunt verwachten, omdat we je ook willen kunnen ondersteunen bij de nieuwe hardware van morgen. Maar vooral ook een naam die onze missie veel beter duidelijk maakt. Met TrueBase, willen wij je betrouwbare hardware partner zijn, de partner die begrijpt wat jij nodig hebt. Liefst nog vóór je dat zelf hebt bedacht. En omdat het echt om jouw situatie gaat, geloven we in maatwerk. Ook als dat even wat meer tijd kost. Met TrueBase willen we jouw vaste aanspreekpunt zijn voor beveiliging, netwerkoplossingen en data-opslag. Waar je terecht kunt voor deskundig en betrouwbaar advies.

Waarom een nieuwe webshop?

Bij een andere naam hoort ook een nieuwe webshop. Hiermee willen we een gebruiksvriendelijk platform neerzetten om jou nog beter te kunnen helpen. Met een duidelijke wizard zorgen we ervoor, dat we je de beste devices voor jouw situatie voorstellen. Ook als je liever zelf uitpluist wat voor jou de beste oplossing is, biedt de webshop jou hier de tools voor. Tot slot past de website beter bij onze groeidoelstellingen én onze internationale ambities.

Wat verandert er aan de dienstverlening?

We gaan je vooral veel meer ongevraagd advies geven. Als digitale hardware specialist, zien we het als onze missie om je nog beter te helpen navigeren door de online jungle. 

Er is veel. Er kan veel. Maar wij willen je laten zien welke mogelijkheden jou écht verder gaan helpen. Ongevraagd, maar wel relevant en deskundig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tips en trucs om je bestanden goed te ordenen op onze nieuwe social media kanalen. Informatie waar jij mee verder kunt. Verder verandert er niets aan de service die je van ons gewenst bent.

Wat zijn de gevolgen voor bestaande overeenkomsten of contracten, zoals garanties?

Voor onze bestaande klanten verandert er in de praktijk niets. De garanties en de service die je van Mobile-Harddisk gewend bent; het loopt allemaal door onder onze nieuwe naam en blijven voor ons inzichtelijk. Neem gerust contact met ons op als er verder nog vragen zijn, we vertellen er graag meer over.

Kan ik nog inloggen met mijn gegevens van Mobile-Harddisk.nl?

Dat kan, we hebben jouw inloggegevens overgezet. Wel is het zo dat we je vragen om een nieuw wachtwoord aan te maken, dit kun je doen via de knop 'wachtwoord vergeten'. Daarnaast worden de orders die in het verleden zijn gedaan bij Mobile-harddisk.nl niet getoond bij orderhistorie, binnenkort zullen we dit we gaan aanpassen en zal het wel zichtbaar zijn.