TrueBase: méér dan een nieuwe naam

Out with the old...

Waarschijnlijk kende je ons tot nu als Mobile-Harddisk.nl. Onder die naam leverden we al sinds 2004 oplossingen voor al je uitdagingen op het gebied van data-opslag. Sterker nog, we leverden niet alleen een splinternieuwe NAS bij je af, ook kon je op ons rekenen voor deskundig advies. De centrale vraag daarbij: welke oplossing is nou echt het beste geschikt voor jouw situatie? Samen keken we naar de best passende oplossing voor jouw uitdaging.

En nu, nu is daar dus onze nieuwe naam: TrueBase. Met een nieuwe website. Een frisse look. Maar ook; vertrouwde service én nog meer deskundig advies. We vertellen je in dit artikel graag meer over onze nieuwe naam en wat dat voor jou betekent.

In with the new!

We zeiden het al; we begonnen ooit met Mobile-Harddisk.nl met de missie om onze klanten te helpen aan de best passende externe opslag. Al snel breidde dat assortiment zich uit. Het veilig opslaan van data was lang niet altijd meer een doel op zich. Veel vaker werd de storage een middel om veel bredere uitdagingen op te kunnen lossen. Bijvoorbeeld de inrichting van videobewaking. Of het via het netwerk centraal toegankelijk delen van documenten, foto’s of andere media. En daarmee begon de naam Mobile-Harddisk.nl de lading steeds minder goed te dekken. Inmiddels hielpen we onze klanten met zoveel meer toepassingen dan het wegschrijven van bestanden op een externe schijf alleen. En zo belandde een nietsvermoedende Mobile-Harddisk.nl bezoeker ineens in een webshop vol noodstroomoplossingen, camera’s en routers. Verwarrend wel.

Tijd voor een nieuwe naam dus. Eentje die niet langer afkadert wat voor apparatuur je van ons kunt verwachten, omdat we je ook willen kunnen ondersteunen bij de nieuwe hardware van morgen. Maar vooral ook een naam die onze missie veel beter duidelijk maakt. Met TrueBase, willen wij je betrouwbare hardware partner zijn, de partner die begrijpt wat jij nodig hebt. Liefst nog vóór je dat zelf hebt bedacht. En omdat dat om jouw persoonlijke situatie gaat, geloven we in maatwerk. Ook als dat even wat meer tijd kost. Met TrueBase willen we jouw vaste aanspreekpunt zijn voor beveiliging, netwerkoplossingen en data-opslag. Waar je terecht kunt voor deskundig en betrouwbaar advies. En zeg nou zelf? De naam TrueBase past toch ook veel beter bij onze internationale ambities?

Wat betekent dat voor jou? 

Voor onze bestaande klanten verandert er in de praktijk niets. De garanties en service die je van Mobile-Harddisk gewend bent, het loopt allemaal door onder onze nieuwe naam. De website mobile-harddisk.nl houdt op te bestaan en ook onze Social Media kanalen veranderen de naam naar TrueBase.

Wat verandert er dan wel? We gaan je veel meer ongevraagd advies geven. Als digitale hardware specialist, zien we het als onze missie om je nog beter te helpen navigeren door de online jungle. Er is veel. Er kan veel. Maar wij willen je laten zien welke mogelijkheden jou écht verder gaan helpen. Soms ongevraagd, maar altijd relevant en deskundig. Waar je aan moet denken? Bijvoorbeeld aan tips en trucs om je bestanden goed te ordenen op ons nieuwe Instagram account. Aan een post met onze visie op technische innovaties op onze LinkedIn of Facebook pagina. Of aan uitgebreide artikelen over de werking van jouw NAS in onze nieuwsbrief of de blog sectie op de website.

Informatie waar jij mee verder kunt. En waarmee je ook weer nog betere vragen kunt stellen aan ons, als we elkaar weer spreken. Gewoon, als vakmensen onder elkaar. Die kennis, die zetten we ook in om je nog beter bij het bestelproces op onze website te helpen. Met een duidelijke wizard, zorgen we ervoor dat we je de beste devices voor jouw situatie voorstellen. Wel zo gemakkelijk.

De toekomst 

TrueBase is er dus voor al je uitdagingen op het gebied van data-opslag, netwerkoplossingen of security. Als je al precies weet wat je wilt, maar ook als je deskundig advies nodig hebt. We zijn er voor je als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen, of zinvolle tips kunt gebruiken voor het optimale gebruik van je hardware. Ook als je die nu nog niet bij ons hebt gekocht.

Onze website en Social Media helpen je straks om nóg meer uit je bestaande hardware te halen. En koop je je volgende camerasysteem wel bij TrueBase? Dan mag je van ons verwachten dat we je helpen voor, tijdens én na de aanschaf. Want hardware moet niet alleen werken. Het moet ook voor je werken.

TrueBase. Duidelijk deskundig.