Ontketen de kracht van jouw eigen cloud met BeeStation van Synology

Met een ingebouwde harde schijf en alles vooraf geconfigureerd, is de BeeStation klaar om jouw huidige cloudopslag te vervangen. Ontworpen voor iedereen die zijn persoonlijke bestanden en foto’s willen opslaan, synchroniseren en of delen. BeeStation centraliseert met gemak jouw gegevens van telefoons, tablets, computers, externe schijven en clouddiensten zodat je ze overal en zonder enige moeite kunt gebruiken.

Het uitpakken van je BeeStation is slechts het begin. Scan de QR-code, sluit de stroom- en Ethernetkabels aan en druk op een knop om te bevestigen - dat is alles wat nodig is om te beginnen met het overzetten van bestanden of foto's naar je persoonlijke cloudopslag.

  • Opslag in overvloed

Met een indrukwekkende opslagruimte van 4 TB zorgt BeeStation ervoor dat jij je werk- en persoonlijke bestanden jarenlang kunt opslaan. Daarnaast heb je geen extra inloggegevens nodig; meld je moeiteloos aan met je Google-account, Apple ID of Synology-account.

  •  Telefoonopslag

Zeg vaarwel tegen de constante strijd met telefoonopslag. Het back-uppen van foto's naar BeeStation is net zo eenvoudig als het openen van een app, waardoor je direct toegang hebt tot de herinneringen van je leven, waar je ook bent. Deel vakantiealbums of laat iedereen bijdragen met een eenvoudige link vanuit de app.

  • AI-aangedreven foto-organizer

Dankzij de ingebouwde NPU maakt de AI van BeeStation het gemakkelijker dan ooit om je foto's te organiseren. Vind eenvoudig mensen, huisdieren of wat je ook zoekt. Verken een wereldkaart om foto's van je vorige avonturen te herontdekken - BeeStation maakt foto-organisatie moeiteloos. 

  • Jouw digitale werkruimte

Bekijk meer dan 100 bestandsindelingen rechtstreeks vanuit je browser, waaronder RAW-bestanden, afbeeldingen, video's, Microsoft Office, gecomprimeerde bestanden, tekst- en codebestanden. Organiseer ze moeiteloos met mappen, virtuele labels en sterren, en doorzoek ze met trefwoorden en bestandstypen. BeeStation verandert in jouw digitale werkruimte, toegankelijk en deelbaar waar je ook bent.

  • Synchroniseer je voortgang

Met de desktop-app open je bestanden op BeeStation rechtstreeks vanuit Windows Verkenner of macOS Finder. Bewerk ze met je favoriete desktopsoftware, en dankzij realtime synchronisatie schakel je moeiteloos tussen werk- en privécomputers.

BeeStation synchroniseert bestanden van Google Drive, OneDrive, Dropbox en maakt een back-up van aangesloten USB's of externe schijven. Maak je geen zorgen meer over het verliezen van toegang tot een cloudaccount of het kwijtraken van een USB-stick - BeeStation houdt je bestanden veilig.

 Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor jouw unieke BeeStation - jouw alles-in-één oplossing voor moeiteloze, gepersonaliseerde cloudopslag.

€ 249,00
€ 205,79 excl. BTW
op voorraad: 50+