TrueBase alweer meer dan een jaar online!

Wat kan een jaar toch snel voorbijgaan!

Iets meer dan een jaar geleden is de naam TrueBase gelanceerd met een vernieuwde website en frisse look. Een website die niet stil heeft gestaan en nog volop in ontwikkeling is, waarbij feedback van de klanten centraal staat. Natuurlijk bleven wij onze vertrouwde en deskundige service aanbieden en kijken wij ook naar de continuïteit en kwaliteit in de toekomst. Terugkijkend op het afgelopen jaar heeft ons trots en positief gestemd en geeft alleen maar meer energie voor de aankomende jaren.

Een jaar geleden

Iets meer dan een jaar geleden namen we afscheid van onze vertrouwde naam, Mobile-Harddisk.nl, en begroetten we TrueBase. Mobile-Harddisk.nl vertegenwoordigde sinds 2004 onze expertise in data-opslag. Met als missie onze klanten te helpen bij het vinden van de meest geschikte externe opslagoplossingen. In de loop van de tijd is ons assortiment aanzienlijk uitgebreid en dekte de naam Mobile-Harddisk.nl niet helemaal meer de lading. Daarom was het tijd voor een nieuwe naam – een naam die de verwachtingen niet zou beperken op basis van de soorten apparatuur die we aanboden maar zekerheid, kwaliteit en vertrouwen zou uitspreken.

Toekomst

Voor onze (vaste) klanten is er het afgelopen jaar weinig veranderd en bieden wij nog steeds de expertise die je gewend bent van ons. Met het vertrouwde team achter de schermen, zowel werkzaam bij Mobile-Harddisk.nl als nu ook bij TrueBase. Daarbij heeft TrueBase zijn assortiment nog verder uitgebreid en ook geprobeerd te voorzien in gevraagd en ongevraagd deskundig advies.

Wij kijken uit naar de aankomende jaren met ons vaste team onder de naam TrueBase. Jaren waarin wij ons graag zullen blijven inzetten voor jou en jouw hardware problemen. Wij geloven in maatwerk en denken graag mee met jouw persoonlijke situatie, ook als dat even wat meer tijd kost. Met TrueBase willen we jouw vaste aanspreekpunt blijven voor beveiliging, netwerkoplossingen en data-opslag.