Seagate Rescue Data Recovery Services: de redding voor jouw kostbare data

Als IT-specialist begrijpen wij hoe belangrijk het is om jouw waardevolle gegevens te beschermen. Vakantiefoto's, video's en belangrijke documenten zijn vaak onvervangbaar, dus als er iets misgaat, kan dat een enorme impact hebben. Daarom willen we jou informeren over Seagate Rescue Data Recovery Services, een slimme oplossing om je gegevens te herstellen zonder dat het je een fortuin kost. Lees dit artikel verder en ontdek hoe deze service je kan helpen bij onverwacht gegevensverlies.


Wat is het?

Seagate Rescue Data Recovery Services is een gegevensherstelservice die bij de meeste Seagate-schijven is inbegrepen. De service beschermt je gegevens én je budget tegen onverwacht gegevensverlies bij mechanische of onvoorziene storingen en natuurrampen. Enkele voordelen van deze service zijn:

  • Toegang tot een team van top-experts op het gebied van gegevensherstel
  • Bij een geslaagd herstel: een versleuteld opslagapparaat met jouw herstelde gegevens
  • Een toonaangevende slagingskans van 95% bij intern SSD- en HDD gegevensherstel

Wanneer heb je een expert nodig?

Als gegevens niet meer op de gebruikelijke manier toegankelijk zijn, is het tijd om een herstelexpert in te schakelen. Gegevensherstel is het proces waarbij gegevens op beschadigde opslagmedia, zoals HDD’s, SSD’s of flash-schijven, worden gered. Die beschadiging kan het gevolg zijn van fysieke schade aan de hardware zelf of van schade aan het interne opslagsysteem. In alle scenario’s is het doel hetzelfde: alle bestanden op het beschadigde apparaat kopiëren naar een nieuw, toegankelijk apparaat of het oorspronkelijke apparaat weer in werkende staat herstellen.

Hoe werkt het?

De methode waarmee gegevens worden hersteld, hangt af van verschillende factoren, waaronder de leeftijd van het apparaat, de complexiteit van de hardware en de omvang van het defect aan het opslagapparaat. Als de schade fysiek van aard is, zullen experts op het gebied van gegevensherstel proberen het apparaat te repareren door de aangetaste hardwarecomponenten te vervangen. In het geval van interne schade kan gespecialiseerde software worden ingezet die onbewerkte gegevens kan klonen en naar een nieuw apparaat kan kopiëren.

Bij aankoop van een van de volgende Seagate-schijven zijn de Rescue Data Recovery Services inbegrepen:


Hoe ziet het proces eruit? 


  • Neem contact op met Seagate Support over jouw aanvraag 
  • Ontvang een vooraf betaald verzendlabel 
  • Verstuur jouw pakket naar het lab van Seagate
  • Volg de status van jouw case per mail
  • Houd rekening met 15 dagen verwerkingstijd 
  • Indien het herstel gelukt is, ontvang je jouw gegevens op een versleuteld opslagapparaat retour 
  • Herstel niet geslaagd? Dan kun je de schijf retour laten sturen of Seagate vernietigt deze op een professionele en veilige manier voor jou

Voorkom hoge kosten en frustraties bij gegevensverlies

Het verliezen van belangrijke data is voor iedere gebruiker van harde schijven een nachtmerrie. Het verlies van deze gegevens is niet alleen vervelend, maar vaak ook erg duur. Seagate Rescue Data Recovery Services biedt een oplossing om jouw gegevens te herstellen zonder dat het je een fortuin kost. Bescherm je gegevens en je budget tegen onverwacht gegevensverlies en geniet van gemoedsrust, wetende dat Seagate voor je klaarstaat wanneer het ondenkbare toch gebeurt.

Neem contact op met de technische experts van Seagate indien je gebruik wens te maken van deze dienst. 
%
TrueBase keuze!
€ 97,00 van € 102,00 (4.9% korting)
€ 80,17 excl. BTW
op voorraad: 50+
€ 206,99
€ 171,07 excl. BTW
±3 werkdagen. Aantal: 1